Profesioniști în lumea vopselelor

Dejmark - Politica de conf.

Zonă clienți

Tastati in motorul de cautare codul de culoare dorit
Căutați nuanța după cod

Politica de conf.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Dejmark Partners Srl

Adresa sediu social: str. Cernatului nr. 27 , Mun. Targu Secuiesc , jud. Covasna

Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Covasna Sf. Gheorghe

Numar de ordine in Registrul Comertului: J14/92/2013

Cod Unic de Înregistrare : RO 24087960

 
 DISPOZITII GENERALE

    Dejmark Partners Srl respectă drepturile legate de datele cu caracter pesonal ale vizitatorilor care accesează meniurile și serviciile oferite pe eshop.dejmark.ro. Toate informațiile legate de datele personale ale utilizatorilor/abonaților sunt tratate ca date confidențiale. În magazinul nostru online puteți achiziționa produse din gama Tikkurila sau/și alte produse comercializate de Dejmark Partners Srl de asemenea vă puteți abona la Newsletter-ul nostru gratuit .Datele cu caracter personal colectate in timpul vizitei tale pe site-ul notru sunt prelucrate și stocate in conformitate cu legile în vigoare privind protecția datelor

Pentru toate comenzile plasate pe site trebuie sa aveți minimum 18 ani si să ne furnizați date complete si corecte solicitate in formularul de comandă,astfel încât livrarea acesteia să se realizeze in condiții optime.

La plasarea comenzii și nu numai , aveți posibilitatea de a vă abona la newsletterul nostru.

Datele personale colectate pentru scopul realizarii unei comenzi (specificate la pct.1.2.) vor fi procesate exclusiv în acest sens.

În cazul vizitatorilor ocazionali nu se colectează şi nu se stochează date cu caracter personal.Este posibil să colectăm şi să procesăm informaţii despre vizita dumneavoastră pe site-ul nostru, cum ar fi paginile pe care le vizitaţi, site-ul web de unde veniţi şi unele căutări pe care le efectuaţi. Astfel de informaţii sunt utilizate de noi pentru a îmbunătăţi conţinutul acestui site şi pentru a compila statistici agregate despre persoanele care ne folosesc site-ul, în scopuri interne,  de cercetare de piaţă.

Dejmark Partners Srl se angajează să vă protejeze și să respecte datele cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat.Societatea Dejmark Partners Srl va lua toate măsurile tehnice și organizatorice necesare în vederea sigurării securității acestora.

Solicităm utilizatorilor să  ia la cunoștintă condițiile de prelucrare a datelor personale conform Politicii de Confidențialitate, care este parte integrantă din acest set de Termeni și condiții.Prin înregistrarea unei Comenzi pe Site respectiv la abonarea la Newsletter , Cumpărătorul confirmă că este de acord cu acești Termeni și Condiții și implicit cu Politica de confidențialitate.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

  Prelucrarea datelor va fi efectuată prin procedurile și mijloacele tehnice și electronice potrivite pentru a proteja confidențialitatea și securitatea datelor 
 În cazul plății online, datele cu caracter personal pot fi trimise către procesatorul de plăți, în măsura în care acest lucru este necesar pentru plată.

În cazul utilizării pur informative a site-ului, dacă nu vă înregistrați sau nu ne furnizați în alt mod informații, vom colecta numai datele cu caracter personal pe care browserul dvs. le transmite pe serverul nostru.

UTILIZAREA MODULELOR COOKIE


   Pentru a asigura buna funcționare a acestui site, uneori plasăm în computerul dumneavoastră mici fișiere cu date, cunoscute sub numele de cookie-uri .

Cookie-urile sunt importante pentru funcționarea eficientă a Internetului, în interesul utilizatorului, deoarece contribuie la crearea unei experiențe de navigare web simplă și personalizată în funcție de interesele, preferințele și comportamentul fiecărui utilizator.
Blocarea sau dezactivarea Cookie-urilor poate face unele site-uri imposibil de folosit sau pot limita semnificativ experiența dvs. pe web. Puteți șterge toate cookie-urile din calculatorul dumneavoastră și puteți seta majoritatea browserelor să blocheze plasarea acestora. Dacă faceţi acest lucru, este posibil să fiţi nevoit să setaţi manual unele preferinţe, de fiecare dată când vizitaţi site-ul. De asemenea, s-ar putea ca unele servicii sau opţiuni să nu funcţioneze.

Directiva UE 2009/136/EC stipulează că putem stoca cookie-uri pe computerul dumneavoastră, dacă acestea sunt esenţiale pentru operaţiile de pe site, dar că pentru alte scopuri este nevoie de permisiunea dumneavoastră.

UTILIZAREA GOOGLE ANALYTICS
 

       În scopul analizei traficului și performanțelor acestui site, folosim instrumente de analiză oferite de Google Analytics , un serviciu de analiză web oferit de Google Inc. (“Google”), care stochează informații referitoare la paginile accesate, durata vizitei în site, modul sau dispozitivul de accesare a site-ului, pentru a analiza utilizarea paginilor, interacțiunea cu paginile si opțiunile de navigare ale vizitatorilor pe site si anonimizăm caracteristicile analizate (cunoscute si ca indicatori de masurare web). 

Infomațiile generate prin intermediul modulelor cookie privind utilizarea de către dvs. a acestui site web (inclusiv adresa dvs. IP) se transmit de obicei către un server al Google din SUA și se stochează acolo .

Informaţii mai detaliate privind condiţiile de utilizare şi protecţia datelor regăsiţi aici https://www.google.com/analytics/terms/de.html  respectiv aici https://www.google.de/intl/de/policies/

   TRANSFERUL DATELOR

  Pentru buna funcționare a Magazinului Virtual, inclusiv pentru realizarea contractelor încheiate, este necesar ca Administratorul să utilizeze serviciile unor entități externe. De exemplu, aceste date vor fi transmise catre firmele de curierat, in cazul in care optati pentru livrarea comenzii prin curier.
 Datele cu caracter personal pe care noi le transmitem catre firma de curierat sunt urmatoarele:

- numele si prenumele, 
- adresa de livrare a produselor comandate, 
- numarul de telefon

Datele vor fi stocate de catre companiile de curierat pentru o perioada de x zile, dupa care acestea vor fi sterse. Vor fi insa pastrate acele date care sunt necesare pentru indeplinirea temeiului legal ce rezulta din Codul fiscal cu privire la facturare.

   Temeiul legal al prelucrării datelor cu caracter personal:

Colectăm datele dvs. cu caracter personal direct de la dvs., astfel încat aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți. Dacă sunteţi de acord să ne furnizaţi date personale, puteţi revoca oricând acordul exprimat pentru utilizarea datelor dvs.Prelucrarea datelor se face conform dispoziţiilor legale până în momentul revocării acordului.


 Atenție!  Sc Dejmark Partners Srl nu colectează și prelucrează date cu caracter personal clasificate ca si date sensibile.Nu colectam informatii cu privire la:
- Originea etnică
- Opiniile politice
- Credințele religioase sau filosofice
- Apartenența sindicală
- Date genetice sau biometrice
- Date medicale
- Date despre viața sau orientarea sexuală

 Datele dvs. cu caracter personalcolectate la achiziționarea produselor de pe webshop vor fi păstrate pe întreaga durată a raportului contractual precum și pe durata prevăzută de reglementările legale în vigoare privind obligația de arhivare a documentelor financiar - contabile de la data plasării ultimei comenzi.

    Scopul colectării datelor cu caracter personal

       Dejmark Partners Srl utilizează datele dvs cu caracter personal strict pentru derularea activității comerciale/contractuale si pentru activități de marketing prin primirea de mesaje de informare sau comerciale (oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing privind activitatea Societății și a terților cu care Societatea are relații de orice natură) la adresele de e-mail comunicate Societății

În scopul plasării unei comenzi sunteți obligat să furnizați datele personale solicitate acestea fiind folosite pentru desfășurarea în bune condiții a livrării produselor respectiv a facturării acestora.Se solicită următoarele:

  1. 1.Nume și Prenume
    2.Adresă de facturare/livrare
    3.Adresă de e-mail
    4.Număr de telefon

Datele furnizate în scopul derulării contractului încheiat la distanță vor fi păstrate pe termenul legal prevăzut de lege.Pot exista situații în care interesele sau obligațiile impuse de dispozițiile legale obligă la păstrarea acestor date pe termene predefinite. În acest caz, datele vor fi păstrate în condiții de maximă siguranță, până la expirarea obligațiilor legale.
Informaţii personale suplimentare vor fi înregistrate numai în cazul în care vor fi divulgate de dumneavoastră în scop de marketing direct in vederea transmiterii de newslettere , comunicari comerciale privind oferta de servicii, promotii si evenimente organizate de Dejmark Partners Srl .Trimitem newslettere aproximativ o dată pe săptămână.Datele cu caracter personale solicitate astfel sunt urmatoarele:

  1. 1.Nume și prenume/Nume companie
    2.Date de livrare
    3.Adresă de e-mail
    4.Număr de telefon
    5.Date de facturare

Datele dumneavoastra personale vor fi pastrate de catre S.C. Dejmark Partners S.R.L pentru o perioada care nu depaseste perioada necesara pentru a atinge scopurile descrise mai sus si/sau pentru orice alta durata necesara in virtutea obligatiilor legale aplicabile, cum ar fi datele cuprinse in facturile fiscale (stocate pe o perioada de 10 ani conform legislatiei in vigoare).

În cazul în care v-ați oferit consimțământul pentru marketing, păstrăm datele dumneavoastră personale până când vă dezabonați sau solicitați să le ștergem.Menționăm că datele stocate în bazele noastre de date pentru scopul comunicărilor de marketing direct vor fi păstrate pentru o perioadă de maxim 5 ani de la colectarea acestora, în baza consimțământului dumneavoastră.


      A DEJMARK Kft. a V.2. és V.3. pontban írtakon túl a tranzakcióhoz, illetve a megrendeléshez kapcsolódó adatokat, az ügyfél által megadott adatokat, továbbá, a tranzakció dátuma, ideje, összege, a felhasználó IP címe (amennyiben lehetséges), adatokat is rögzíti és tárolja rendszereiben. Az adatkezelés célja a vásárlói élmény fokozása, illetve a jogellenes felhasználói magatartások, visszaélések szűrése és megelőzése.  (maximum 30 nap)


   Pentru buna funcționare a Webshopului următoarele informații sunt, de asemenea, înregistrate automat și sunt stocate pentru o perioadă limitată :
Adresa IP a dispozitivului care face cererea cu conexiune Internet
         Data și ora accesării
         Numele și adresa URL a fișierului accesat
         Site-ul / aplicația folosită pentru a obține acces (URL-ul la care se face referință)
         Browserul pe care l-ați utilizat și, dacă este cazul, sistemul de operare al computerului cu acces la Internet 


  STOCAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

     Datele personale sunt stocate pe serverul SC Dejmark Partners  SRL, nu sunt folosite pentru a se lua vreo decizie automată în baza lor și vor fi păstrate atât timp cât sunt necesare pentru prelucrarea asumată, iar perioadele mai lungi de stocare a datelor personale sunt excepții asociate cu prevederile legale, astfel:

în scop financiar-contabil

în scopul desfăşurării relațiilor contractuale: pe durata contractuală, pe o durata de 10 ani după înregistrarea în contabilitate;

în scopul păstrării detaliilor de contact ale parteneri


   Durata de stocare a datelor

Stocăm datele dvs. cu caracter personal numai atât timp cât este necesar pentru scopurile pentru care acestea au fost colectate, respectiv atât timp cât stocarea datelor este impusă prin lege sau conform dispoziţiilor autorităţilor. Ştergem sau blocăm datele dvs. de îndată ce acestea nu mai sunt necesare sau de îndată ce revocaţi acordul exprimat în acest sens, precum şi în cazul unei obiecţii justificate împotriva prelucrării.

   Informații de bază

   Firma SC Dejmark Partners SRL este operatorul datelor cu caracter personal pe care le transmiteti acestui website si raspunde in totalitate de acestea conform legislatiei aplicabile privind protectia datelor cu caracter personal.

Operatorul site-ului vă oferă un buletin informativ în care vă informează despre evenimentele și ofertele curente. Dacă doriți să vă abonați la newsletter, trebuie să introduceți o adresă de e-mail valabilă. Aceasta va fi utilizată numai pentru trimiterea buletinului informativ abonat și nu va fi transmis terților. Vă puteți dezabona în orice moment
 


  Datele de contact ale operatorului

Dejmark Partners Srl
sediu social:Str.Cernatului nr.27 , Mun. Targu Secuiesc, Jud. Covasna , Romania
număr de telefon:0720 660 204
adresă de e-mail:info.ro@dejmarkgroup.com
număr de înregistrare în registrul comerţului:J14/92/2013
C.I.F. / C.U.I. RO24087960
 
 

Ori de câte ori Societatea Dejmark Partners utilizează un furnizor sau un partener de afaceri terț pentru a prelucra datele cu caracter personal în numele său, va notifica clientul in acest sens.De asemenea responsabilul pentru protecția datelor trebuie să se asigure că acest operator va asigura măsurile de protecție necesare pentru a asigura datele cu caracter personal, adecvate în raport cu riscurile asociate.

 Dejmark Partners Srl vă respectă viața personală .Protecția datelor și securitatea tuturor informațiilor sunt o chestiune importantă pentru noi și reprezintă componente integrante a politicii companiei noastre. Toți angajații societății Dejmark Partners Srl  care pot intra în contact cu datele dumneavoastră, precum și toți (sub)operatorii de comenzi, sunt obligați să păstreze confidențialitatea datelor și să prelucreze aceste date numai în baza instrucțiunilor.

 

 DREPTURILE PERSOANELOR VIZATE

 Puteți solicita actualizarea, modificarea sau ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal transmise direct din contul dvs. de utilizator.  

Dreptul la ștergere, prevăzut de art. 17, în baza căruia avem obligația să ștergem datele cu caracter personal pe care le prelucrăm despre dumneavoastră. Acest drept nu este unul absolut, având aplicabilitate doar în anumite situații expres prevăzute de lege. Atunci când formulați o cerere de ștergere, vă rugăm să aveți în vedere că ștergerea acestora poate fi un proces complex.

Dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor (dreptul la restrictionarea procesarii, articolul 18 GDPR)

Dreptul de a solicita rectificarea datelor inexacte sau completarea datelor incomplete (dreptul de acces, art. 16 GDPR)

Dreptul de a solicita rectificarea datelor dacă acuratețea lor este contestată , pentru a ne permite să verificăm acuratețea acestora

Dreptul de a se opune prelucrarii datelor cu intentia de a inceta prelucrarea (dreptul la obiectie, articolul 21 GDPR)

Dreptul la transferul datelor

 Informațiile privind gestionarea datelor dvs. personale sunt gratuite în cazul în care persoana vizată nu a prezentat deja altă solicitare de pentru același câmp de date în anul în cauză, altfel informațiile sunt furnizate contra cost


 Fără a vă afecta dreptul dvs de a contacta în orice moment autoritatea de supraveghere, vă rugăm să ne contactați în prealabil, și vă promitem că vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problemă pe cale amiabilă.
În termen de cel mult 30 de zile de la data primirii cererii Dvs. vă vom furniza toate informaţiile necesare referitor la îndeplinirea solicitării Dvs. sau acolo unde este cazul vă vom comunica motivele documentate pentru care nu am putut da curs cererii Dvs.

 SIGURANTA DATELOR

Am luat măsurile tehnice şi organizatorice corespunzătoare pentru protecţia Datelor dumneavoastră cu caracter personal împotriva distrugerii, pierderii, modificării accidentale sau ilegale sau împotriva comunicării neautorizate, accesului neautorizat precum şi împotriva altor forme ilegale sau neautorizate de Prelucrare în conformitate cu regulamentele legislative aplicabile.

 

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că internetul este un sistem deschis, transferul de informaţii prin intermediul internetului nu este cu totul sigur. Cu toate că am luat toate măsurile adecvate pentru protecţia Datelor dumneavoastră cu caracter personal nu putem asigura securitatea datelor dumneavoastră care ne trimiteţi prin intermediul internetului – orice astfel de transfer este pe propriul dumneavoastră risc și trebuie să vă asigurați că toate Datele cu caracter personal pe care ni le trimiteți sunt trimise într-o manieră sigură. 


HOZZÁJÁRULÁS ADATKEZELÉSHEZ

În momentul în care, Clientul își crează un Cont pe Website, are posibilitatea să își exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere . Renunțarea la primirea Newslettere-lor de către Utilizator se poate face în orice moment din contul creat pe Website. Renunțarea la primirea Newslettere-lor nu implică renunțarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

În vederea exprimării de către Dvs. a acordului privind consimțământul pentru prelucrare de date cu caracter personal în vederea transmiterii newsletter-ului,consultați Politica noastră de Protecția datelor .


PLÂNGERI

 În toate cazurile în care nu sunteți mulțumiți de modul în care v-am soluționat cererile vă puteți adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal  (A.N.S.P.D.C.P.)

Adresă: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, Bucuresti,  cod 010336

Telefon :+40.31.805.9211
Fax:+40.31.805.9602

E-mail:anspdcp@dataprotection.ro

 

Temeiul juridic pentru prelucrare

Temeiul juridic în baza căruia se colectează datele dvs. cu caracter personal este art. 6 alin. 1f a Regulamentului general al UE privind protecția datelor.
a. Atât timp cât v-ați exprimat acordul cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, acesta constituia temeiul juridic pentru prelucrare (art. 6 alin. (1) lit. (a) din RGPD).
b. Pentru prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul inițierii sau executării unui contract cu dvs., temeiul juridic este reprezentat de art. 6 alin. (1) lit. (b) din RGPD.
c. Atât timp cât prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesară pentru îndeplinirea obligațiilor noastre legale (de ex., pentru păstrarea datelor), suntem autorizați în acest sens conform art. 6 alin. (1) lit. (c) din RGPD.

Sunt de acord Pentru a vă oferi servicii mai bune, pagina noastră folosește fișiere cookies. Pentru informații suplimentare despre modul de utilizare a fișierelor cookie, consultați butonul Mai multe informații Informații suplimentare